tiistai 5. toukokuuta 2009

Tuoreita ideoita kevätsateessa



Lueskelin Jussi T. Kosken ja Saku Tuomisen kirjaa Kuinka ideat syntyvät. Kirja käsittelee luovuutta, taitoa synnyttää uusia ideoita. Luovuutta voi harjoittaa samalla tavalla kuin mitä muutakin tahansa taitoa.

Jotkut tekemistäni piirroksista joutuvat suoraan kierrätykseen. Toiset taas tuntuvat hyvinkin valmiilta tai käyttökelpoisilta ja jemmaan ne talteen antaakseni niitä ystävilleni tai kehitelläkseni niitä myöhemmin. Samoin voi tehdä myös uusille ajatuksille, ne eivät välttämättä ole helmiä syntyessään mutta myöhemmin oikealla hetkellä niistä voi syntyä oikeita timantteja. Mutta uusia ajatuksia ei olekaan vaan niin helppo myöhemmin muistaa jos niitä ei ole tallessa missään!

Tämä lyyli alkaa nyt kantaa mukanaan muistikirjaa, johon voi kirjoitella ja piirrellä ideasiemeniä. Susanne Hamarin Think Today! muistikirja suojelee varmasti kaikkia ajatusaarteitani. Suuri osa uusista ideoista on vanhojen, jo olemassa olevien asioiden yhdistelemistä uudella tavalla. Sama toteutuu myös Susannen muistikirjassa, tämäkin on kierrätystuotteista tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti